maandag 4 oktober 2010

Eindelijk weer eens tijd

Eindelijk heb ik weer eens tijd om een blog te plaatsen. Wat waren de laatste weken een gekkenhuis zeg..wel stoppen, niet stoppen..veel nadenken, praten,etc..en dan uiteindelijk gelukkig toch besloten om te blijven bestaan.


Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de lieve e-mails die ik heb gekregen. Dit heeft me echt doen besluiten om verder te gaan met mijn webshop!


Genoeg sentimenteel gedoe..nu even overschakelen op datgene waar deze blog voor bedoeld is..namelijk voor leuke nieuwe producten, tips etc.


Glimmer Mist
Of je nou wel of geen gebruik maakt van Glimmer Mist van Tattered Angels, iedereen zal er vast weleens van gehoord hebben. Je kunt er een hele mooie glans mee geven aan je werkje. Ik heb er laatst 1 gekocht en ik vind het helemaal fantastisch! Nu komt Ranger ook met een soort "glimmer mist"  op de markt...zodra deze is gearriveerd bij de leverancier ga ik deze testen en als het goedgekeurd is ga ik het uiteraard ook verkopen!! De verkoopprijs zal rond de 4,75 euro zijn...dat is een stuk goedkoper dan de Glimmer Mist, die kost 6,25 euro (minimaal), toegegeven..er zit wel wat meer in..maar om nou al je kaarten te gaan "Glimmer Misten"  zodat je het flesje maar voldoende benut..


Distress Ink
Wat is die Distress Ink toch een fantastisch product om mee te werken..de look die je geeft aan je kaarten is echt supermooi! Alleen beetje jammer dat de blending tool niet zo heel comfortabel is..niet om te gebruiken en niet voor je beurs! Gelukkig hebben we daar iets op gevonden!!


Je kunt de Blending Tool met 2 foamkussentjes kopen voor 5 euro + een navulset van 10 kussentjes voor 5 euro, dan ben je 10 euro kwijt..waar de verzendkosten waarschijnlijk nog eens bovenop komen...en als je al geluk hebt dat je "maar" 5 euro per artikel hoeft te betalen.


Omdat ik het zelf eigenlijk belachelijk vind om zoveel geld uit te geven voor het werken met Distress Ink (de ink zelf is ook al niet echt spotgoedkoop), maak ik zelf gebruik van "Cut 'n Dry Foam". 


Dit is een groot Foampad met een dikke rubberen achterkant, je kunt er minimaal 40 kussentjes uitknippen om te gebruiken voor het werken met inkt. Je houdt het kussentje vast aan de dikke rubberen stukken. Het werkt echt supergoed en scheelt een hoop geld. Zo een "Cut 'n Dry Foampad" kost 5 euro + 0,88 eurocent verzendkosten. Dat scheelt toch een hoop geld als je dat zo bekijkt! De Foampad staat gewoon in mijn webshop
Veranderingen webwinkel
Zoals al misschien is opgevallen heb ik veel veranderingen gemaakt in de webwinkel. Zo is het assortiment juist ontzettend uitgebreid i.p.v. ingekrompen. Het scheelt natuurlijk dat ik nu nog maar enkele keren bestel bij de leveranciers, en dan voornamelijk alleen de artikelen die door jullie bij mij zijn besteld. 


Daarnaast staan er bij verschillende artikelen filmpjes van Youtube die laten zien hoe een product werkt, ik dacht dat dit misschien wel leuk en handig zou zijn! Voor mij is het in ieder geval wel prettig dat ik het assortiment heb kunnen uitbreiden en nu niet meer zoveel op voorhand hoef in te kopen.


Eind oktober komt de vertegenwoordiger van Kars bij ons langs, we willen heel graag kunnen inkopen bij Kars want ze hebben echt supermooie producten! Omdat Kars best wel "strenge" eisen heeft wil ik de webshop dus NOG mooier maken dan die eigenlijk al is. Ik zou ook aan jullie willen vragen om als jullie onlangs nog een bestelling hebben ontvangen, of nog gaan ontvangen..om dan na ontvangst A.U.B. een berichtje in het gastenboek te plaatsen!! 


Ik kan eventueel een "proefhoekje" maken in de webwinkel met daarin wat artikelen van Kars die we zouden gaan willen verkopen, daar kunnen jullie dan je mening over geven..of jullie e artikelen leuk vinden of niet, etc..want als jullie de artikelen niet leuk vinden is het voor ons weinig zinvol om daar te gaan inkopen!


Diverse soort inkt
Het assortiment aan inkt zal de komende dagen enorm gaan groeien in de webshop, maar er zijn dan ook zeer veel mooie kleuren en merken verkrijgbaar! Ik ben zelf heel erg enthousiast over de kleine vierkante inktkussentjes van Versacolor, deze zijn er in echt prachtige kleuren, ze zijn van supergoede kwaliteit..en ook heel belangrijk niet zo belachelijk duur! Nou ja..wat is niet duur, ze kosten alsnog 2,50 euro per stuk...maar goed, ik vind ze dat zeker wel waard want zowel qua kleur als kwaliteit verdienen ze toch wel een dikke 10!Zo..voor nu eventjes genoeg..ik ga nog even verder werken in de webshop! 


Ideeen, opmerkingen, tips, etc etc zijn altijd welkom..GRAAG ZELFS!!

7 opmerkingen:

Frea zei

Hallo Kim, ik had vandaag al een berichtje voor je achter gelaten en een paar kaarten aan je gemaild, maar ik las je laatste bericht en had een (misschien) leuk idee. Zou het niet wat zijn als je een soort design team samenstelt die kaarten en andere dingen maken die je op je blog kunt zetten. Daarbij moet het natuurlijk gaan om zaken die je ook in je webwinkel verkoopt. Op die manier wordt je blog leuker en interessanter voor mensen om te bezoeken en stimuleert het zien van idee├źn misschien ook je verkoop.
Groetjes, Frea

Lenet zei

Ben ik even blij dat je blijft bestaan! Ik heb je pas ontedekt zoals ik je al vertelde in de mail ben ik heel blij dat ik je gevonden heb. Zo kan ik mijn nestabilites lekker uit gaan breiden of wel compleet maken. Ik ben ook gek op de versacolor kussentjes. Gebruik ze bijna altijd. leuk dat je die nu ook gaat verkopen want die verzameling wil ik ook nog compleet maken.
Ik vind de blending tool juis heerlijk om mee te werken , kan wel zeggen dat ik daar naast mijn bigshot echt niet buiten kan.Ik heb er verschillende voor verschillende kleuren die ik regelmatig gebruik.
Heel veel succes met je shop. Hoop dat je nog lang door gaat.
Groetjes lenet

ScrapbookingJudith zei

Hoi Kim,

Ik weet niet of het alleen bij mij is, maar ik kan de foto's van je laatste blog niet zien?

Ik vind het ook super dat je blijft bestaan! Ik bestel best veel bij je, maar blijf ook steeds super leuke nieuwe dingen zien en laten we wel zijn, jij bent echt de goedkoopste!

Leuk idee, je kaartjes op de beurs (nieuwsbrief verzoek. Zoek je nog een speciaal thema (kerst) of hoeft dat niet?

Greotjes,
Judith

ScrapbookingJudith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
marika zei

hoi Kim,

ik kan alleen maar zeggen hoe ontzettend blij ik ben dat je verder gaat met je winkeltje.
Als alles hier goed verloopt kom ik naar de beurs in antwerpen,ben echt benieuwd om je in het echie te zien

groetjes,marika

Tamara zei

Ik ben heel benieuwd naar de glimmer mist variant van Ranger!! Ik hou het in de gaten.

* Heb je al de uitslag van de wedstrijd die 30 sept is afgelopen?

Gr Tamara

Tamara zei

Had al wat geschreven, maar dacht dat je 2 losse artikelen had geplaatst, (blond) dan krijg je dat :)
Ik moet nog aan de slag met de blending tool, want die heb ik een week of 2 gelden bij je besteld, dus ik nu wel ff voorzien....

Verder heb ik je al eerder gemaild dat het super is dat je doorgaat, en dat een beperkt assortiment gewoon prima is, uitbreiden kan altijd, maar moet je stap voor stap doen!

Lekker door blijven gaan en ach beter een nieuwsbrief teveel dan te weinig, :)

xxx