vrijdag 17 september 2010

Nieuwe spulletjes en wat uitprobeersels

Zoo eindelijk weer eens tijd om een bericht te plaatsen op mijn blog!


Afgelopen week zijn de Designables van Marianne Design binnengekomen..en ik moet zeggen ze zijn echt ontzettend leuk om te gebruiken! Het geeft echt een extraatje aan je kaart, zoals hieronder te zien is heb ik een kaartje gemaakt met de Ice Crystals. Het kaartje heb ik vrij simpel gehouden zodat de achtergrond ook goed te zien is.


Deze kaart is gemaakt met Designables Ice Crystals, Snoesjes Knipvel HM0020, en de hoekjes zijn afgezet met glinsterende sterrenstickers. Alle spulletjes zijn te koop in mijn webshop


De Designables zijn NU extra goedkoop. De adviesprijs is 16,95 euro en ze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar in mijn webwinkel voor slechts 13,50 euro!!


Ik ben ook eens wat gaan proberen met Distress Ink en ik moet zeggen dat het me steeds beter afgaat, hoewel het maken van vintage-kaarten niet echt mijn ding is vind ik het werken met de Distress toch wel leuk. Dit zijn enkele kaartjes die ik ermee gemaakt heb..ze zijn nog niet perfect...maar je moet ergens beginnen toch 


Beide kaartjes zijn gemaakt met diverse kleuren Distress Inkt, het resultaat wat je ermee krijgt is gewoon echt uniek, dit lukt je nooit met een andere inktsoort. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet zo overtuigd was van de Distress maar nu begint zich toch wel een lichte verslaving te ontwikkelen!


In een van mijn eerdere blog's is te lezen dat ik GEEN Copic Markers zal gaan verkopen..nu heb ik me eens wat meer verdiept in de wereld van Copic en gelezen dat er naast de "dure" Sketch Markers ook nog de "goedkope" Ciao Markers zijn..deze Ciao Markers zijn er in "slechts" 144 kleuren en kosten "slechts" 3,80 euro per stuk, dat is toch weer wat goedkoper dan de 5,75 euro die een Sketch Marker kost.


Ik heb nu zelf alle 144 Copic Ciao Markers gekocht en ik moet zeggen..ik ben waanzinnig enthousiast over de volle kleuren die je krijgt, maar wat is het moeilijk om het kleuren goed te doen zeg! Ik heb gisteravond wel 6x het filmpje van Diny Sprakel bekeken..maar nu merk ik dat het ook echt ligt aan je papiersoort. Dit is mijn eerste kaartje ingekleurd met de Copic Markers:
"Fergus with Cupcake" is een van de superschattige nieuwe stempels van Wild Rose Studio! De hoekjes zijn gemaakt met hoekmallen van Crealies. Ook van deze kaart zijn alle spulletjes te koop in mijn webshop (behalve het achtergrondpapier)


Ik ben redelijk tevreden over het resultaat van het inkleuren maar ik blijf flink oefenen totdat ik niet redelijk tevreden ben maar gewoon heel erg tevreden. 
Als iemand tips heeft rondom het inkleuren zijn die natuurlijk van harte welkom!!


Kerst
Nog een paar maanden en dan is het alweer kerst...wat gaat de tijd toch snel, en als je zelf mooie kerstkaarten wil maken lijkt het wel alsof de tijd NOG sneller gaat!! Ik vind het persoonlijk fantastisch om een kerstkaart vanaf 0 "op te bouwen" maar toch is het soms weleens leuk om een beetje te smokkelen. 


Dit is precies wat ik gedaan heb met de volgende kerstkaart, het Forever Friends beertje is namelijk een "kant-en-klaar" 3D-plaatje wat je dan op je kaartje kunt plakken. Zo maak je wel zelf je achtergrond, etc maar het plaatje is al voor je gemaakt. 
De Embellishments (zoals de kant-en-klare plaatjes heten) zitten per 2 op een vel, je hebt dus 2 superleuke afbeeldingen van de Forever Friends + bijbehorende tekst en wat pareltjes. De Embellishments staan in mijn webshop bij "Nieuw Binnengekomen"


Vandaag (17-09-2010) komen ook de andere Forever Friends spullen opnieuw binnen, dus hou mijn webshop in de gaten, er staan al enkele producten in maar de nieuwe stansvellen nog niet!!


De Designables van Marianne Design en de Embellishments van Forever Friends zijn echt perfect voor de winter - en kerstkaarten. Op mijn kerstkaarten zullen ze in ieder geval zeer vaak terug te vinden zijn!