donderdag 2 september 2010

Copic Markers

Ik heb het al eerder gehad over de Copic Markers, dat het inkleuren van stempelafdrukken prachtig is met deze Markers maar dat ze ook een prachtig hoge prijs hebben. 


Er bestaat een klein kansje dat ik de set van 36 markers met 20 euro korting kan inkopen, dit zou betekenen dat ik ook 20 euro minder hoef te vragen qua verkoopprijs! 


Allemaal heeeeeel hard duimen dus dat deze kans doorgaat!!

Link van mijn blog/webshop plaatsen

Ik krijg de laatste dagen steeds vaker de vraag of men een link van mijn webshop/blog op een site mag plaatsen, ik kan daar maar een ding op zeggen: JA GRAAG!!


Iedereen mag een link van mijn blog en/of webshop plaatsen op site's, dat is voor mij alleen maar leuk!!

Creatief Cadeaupakket

Om het volgen van mijn blog nog een beetje leuker te maken heb ik bedacht dat ik creatieve cadeaupakketten ga weggeven. (foto's staan onderaan de pagina)


Als ik 100 volgers heb verloot ik onder die 100 volgers het creatieve cadeaupakket wat op de foto's te zien is. Het pakket is nog niet zo heel groot, maar we moeten klein beginnen. De inhoud van het pakket is:


1 stickervel van Doodlebug Design Inc
1 stickervel van Hobby & Crafting Fun
1 vel Glitter Ribbon Stickers
1 set Fairy Clear Stamps van Inkadinkado
1 Paper pad met 12 Decoratieve gevormde vellen
2 glitter sets van Hobby & Crafting Fun in blauw en rood
3 Color Box Cat's Eye inktkussens in de kleuren Cyan, Olive en Peony
1 Distress Inktkussen in de kleur Tea Dye
1 Ink Blending Tool


Iedereen die volger is op mijn blog maakt kans op dit pakket, maar het pakket wordt pas verloot bij 100 volgers. Daarna wordt er een groter pakket verloot bij 250 volgers, 500 volgers, etc. De pakketten worden steeds groter en foto's volgen zodra dat van toepassing is!


Ik zou dus zeggen...volg mijn blog en maak kans op supermooie pakketten!!