donderdag 4 november 2010

Voorbereidingen KreaDoe en leuke nieuwe spulletjes!!

Zo toch even tijd gemaakt om een nieuw bericht te plaatsen hier! Het is nu echt even een gekkenhuis door die last-minute plek op de KreaDoe..maar ik verheug me er echt ENORM op!!


Ik hoop natuurlijk dat ik zoveel mogelijk van jullie kan ontmoeten op de KreaDoe, dat zou natuurlijk superleuk zijn!


Omdat de KreaDoe zo last-minute was moest ik ineens allemaal mega-orders gaan plaatsen, hierdoor heb ik nu wel wat leuke nieuwe artikelen ontdekt, daarover vertel ik in dit stukje wat..


Zou iedereen die van plan is om naar de KreaDoe te gaan mij even willen mailen? Dan kan ik je per mail iets leuks toesturen wat je bij onze stand kunt inwisselen tijdens de KreaDoe!!


Glitterlijm


Ik vind het zelf best leuk om te werken met stickles, daarmee kun je je werkje NET dat kleine beetje extra geven..alleen vind ik de prijs van de stickles niet heel erg aantrekkelijk. Je betaald toch al snel 2,25 euro voor zo een klein flesje


Sinds ik kan inkopen bij Kars verkoop ik de glitterlijm (want dat is stickles ook) van hun eigen merk. Deze kost 1,25 euro voor een flesje, dat is dus ruim de helft goedkoper EN er zit ook nog meer in!! 


Ik heb er afgelopen week voor het eerst mee gewerkt en het werkt echt perfect. Ik vind het zelfs wat prettiger werken dan de stickles, omdat de flesjes van Kars platter zijn, en dus prettiger om vast te houden.


Scor Pal


30 euro betalen voor een plaat waarmee ik vellen kan rillen/vouwen (35 euro bij andere winkels), ik stond er in het begin nogal sceptisch tegenover..maar ik moet mijn mening herzien. Ik heb afgelopen week mijn eerste doosje gemaakt met de Scor Pal en nu wil ik er nog veeeeeel meer maken. Mijn god wat is dit een handig ding zeg! 


Ik vind het leuk om iemand die bijv jarig is zijn/haar cadeautje te geven in een wat apartere verpakking, en nu ik dus die doosjes kan maken met de Scor Pal kan dat. Voorheen kon dat ook wel, maar toen moest ik de lijnen zelf vouwen en dat ging nooit zo goed. Of de lijnen waren gekreukt, of ik had scheef gevouwen, etc etc..en ja na een paar keer had ik dus geen zin meer.


Als je het leuk vindt om doosjes/verpakkingen/tasjes te maken is de Scor Pal echt een aanrader! En ben je iemand die vooral houdt van wat kleinere doosjes, etc dan is de Scor Buddy de perfecte tool, dit is een kleinere (en dus ook goedkopere) versie van de Scor Pal


Wat ik wel even erbij wil zeggen: koop NIET de Scor Pal mat, dat is echt zo een onzin. Deze mat kost 13,95 euro, dat is zonde van je geld. Dan kun je veel beter bij de Action een snijmat van 1 euro kopen en deze even op maat knippen..dat werkt net zo goed!


Crackle Accents


Als je het leuk vindt om je werkjes een echte oude look te geven..is crackle accents misschien iets leuks voor jou! Een grote fles kost 6,50 euro (daar doe je ook mega lang mee). Je kunt met crackle accents "scheuren"  aanbrengen op je werkje. 


Crackle Paint is misschien bekender bij de meeste van jullie, het nadeel van deze paint is dat je echt een gekleurde verflaag moet aanbrengen op je werkje. De crackle accent is doorzichtig, waardoor je het dus bij alles kunt gebruiken en niet moet opletten of de kleuren wel met elkaar corresponderen.


Alle spulletjes zijn uiteraard te koop via de webshop! Ik zou het leuk vinden als mensen (die ervaring hebben met bovenstaande artikelen) een berichtje zouden plaatsen..alle andere volgers natuurlijk ook!!!


Ik zal proberen om er dit weekend foto's bij te zetten, zodat het beeld wat duidelijker wordt