dinsdag 25 januari 2011

Weer zoveel te vertellen!!

**Magnolia..prachtige spullen...vreselijke mensen**


Soms vraag ik me toch weleens af hoe de wereld in elkaar zit..


Neem nou de Magnolia producten, die zijn echt PRACHTIG, of het nou gaat om de stempels, de doohickeys, het papier..maakt niet uit het is allemaal even mooi. Je zou toch verwachten dat zo een spullen worden ontworpen door mensen die vriendelijk zijn...nou Magnolia is dus HET schoolvoorbeeld van een bedrijf met prachtige spullen..en rottige mensen


Zoals jullie weten zou ik heel graag Magnolia producten verkopen in mijn webshop, maar dat gaat hem niet worden. Ach ja, een van mijn klanten zei: "Magnolia heeft prachtige spullen, maar IEDEREEN verkoopt het al", dat is natuurlijk helemaal waar! 


Maar goed, even terug naar mijn verhaal.. Of je nou een e-mail stuurt naar Magnolia met de vraag of je de spring kit nog kunt bestellen, of een e-mail stuurt om informatie over verkoop te vragen. Of je hen nou belt en iets vraagt, maakt allemaal niet uit...Op e-mails reageren ze gewoon niet (en dan niet alleen op de mijne niet..ook niet op e-mails van anderen heb ik al heel veel gehoord), aan de telefoon zijn ze ook nog eens MEGA onvriendelijk. 


Ik weet niet of er velen van jullie op de KreaDoe geweest zijn bij de stand van Magnolia, de stand was fenomenaal...maar de mensen wat erachter staan...tjonge jonge wat een onvriendelijke muppets zeg. 


Ik heb ook al van heel veel mensen gehoord dat Magnolia een zeer onprettig bedrijf is om mee te werken als je winkelier bent. En dan vraag ik me af..oke je maakt waanzinnig leuke producten, maar met alleen die leuke producten ga je op den duur niet "overleven". Als je mensen op zo een arrogante en vooral ZEER onvriendelijke manier blijft behandelen, tja..dan zul je uiteindelijk je eigen graf graven..


Magnolia is niet het eerste bedrijf en zal zeker ook niet het laatste bedrijf zijn wat ten onder gaat aan zijn eigen ego. 


**Leuke spullen..EN...jawel..leuke mensen**


Nadat ik vorige week na lang tobben de stap heb genomen om open en eerlijk te zijn via een nieuwsbrief voel ik me heel erg opgelucht! Ik heb zo ontzettend veel lieve reacties gekregen, daar was ik toch wel een beetje ondersteboven van! Ik ben blij om te lezen dat er toch zoveel mensen zijn die WEL tevreden zijn met mijn webwinkel.


Ik weet dat ik niet perfect ben en soms wat steken laat vallen, maar hoe gek het ook mag klinken..ik ben ook maar een mens..hehe..


Naast mijn frustratie dat ze bij Magnolia zo idioot zijn, heb ik gelukkig ook nog voldoende reden om blij te zijn. De Amerikaanse en U.K. leveranciers zijn echt super! Ze hebben heeeeeel erg leuke spullen (denk aan Fizzy Moon, Tea House collectie) en ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Nu is dat bij de Amerikanen wel een beetje erin gesleten, die mensen zijn als de dood dat je ze aanklaagt voor iets. Wat ook niet zo vreemd is, aangezien je in Amerika een fabrikant van magnetrons kunt aanklagen omdat er niet in de gebruiksaanwijzing stond dat je je kat NIET in de magnetron mag stoppen....DUS...


**DT**
Ik ben heel erg trots..want ik heb nu officieel een DT (voor degenen onder ons die niet weten wat dat is DT = Design Team), ok het DT bestaat nu nog uit 2 mensen, maar die mensen maken dan wel waanzinnig mooie kaarten! 


Ik heb gekozen voor een DT omdat er toch steeds meer en meer stempels enzo te koop zijn in mijn webshop, en het is natuurlijk heel erg leuk als je een prachtige kaart als voorbeeld hebt van wat je met zo een stempels allemaal kunt maken!!


**WEL OF GEEN SCRAPBOOKVELLEN**


Ik zit erover te gaan denken om Scrapbook vellen te gaan verkopen in de webshop...maar dan op 2 manieren. Je kunt ervoor kiezen om het scrapbook vel in originele staat te laten opsturen (dus 30.5 x 30.5 cm) en dan moet je pakketpost betalen..of je kunt het laten doorsnijden en dan krijg je 2 "halve" scrapbook vellen, bij deze laatste optie betaal je gewoon brievenbus verzendkosten. 


Jullie zouden me echt een enorm groot plezier doen als jullie even jullie mening hierover met mij willen delen..het gaat mij dan vooral om: wel of geen scrapbook vellen gaan verkopen in mijn webshop