zaterdag 18 september 2010

weinig activiteit en veel creativiteit

Zoo het is weer weekend..en dan heb ik weer wat meer tijd om bezig te zijn in de webshop en op mijn blog. Het valt me op dat er eigenlijk heel weinig activiteit is op de blog, er zijn weinig reacties etc. Iets wat ik toch wel heel jammer vind..natuurlijk wil ik niemand dwingen om actief te zijn op de blog maar het is altijd leuk om wat bijdrage te krijgen van mensen die het net zo leuk vinden (en er waarschijnlijk ook nog eens beter in zijn) om creatief bezig te zijn!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als er wat meer activiteit zou komen op de blog. Ik ben namelijk heel benieuwd of er mensen zijn die leuke tips hebben, of misschien wel budget-tips? Misschien zijn er mensen die gebruik maken van artikelen die in mijn webshop niet te koop zijn, en die ik eigenlijk wel zou moeten verkopen, etc etc

Uitbreiding
Maar genoeg "gezeurd" over de activiteit op de blog..ik heb leuk nieuws. Omdat ik het zo waanzinnig druk heb is er sinds Donderdag iemand bijgekomen bij Jewellie. Haar naam is Gerdy en zij gaat enkele werkzaamheden van mij overnemen. Ik ben ontzettend blij dat zij dit wil doen want ik hou het allemaal niet meer bij!

Gerdy zal een grote rol gaan spelen bij de inkoop van nieuwe artikelen, ze maakt mooie creaties die dan als voorbeeld kunnen dienen, ze heeft leuke tips, etc etc

Ik hoop dat jullie Gerdy met hetzelfde enthousiasme zullen benaderen als jullie bij mij doen! Over mooie creaties gesproken, hier is te zien wat je kunt maken van een simpele deurhanger van 1,50 euro bij de Xenos

Benodigheden: deurhanger, linnenkarton, vintage papier, vel muziekpapier (is te koop bij de Boekenvoordeel), alfabet-stempels, embossingmal Joy 6002/0024, Distress Ink Milled Lavender & Walnut Stain, Cut-n-Dry Pad Foam, knoopje, kant, fotolijm

Scheur enkele vormen langs een metalen liniaal, dep de foam in de Walnut Stain en wrijf lichtjes langs de gescheurde stukken. De binnenkant van het papier bewerken met Milled Lavender. De bloemetjes dienen uitgestanst te worden in diverse papiersoorten en dan bewerkt te worden met Distress. 

En volia: de kale deurhanger van de Xenos is veranderd in een prachtige sfeervolle deurhanger, met dank aan Gerdy! (zie foto onderaan dit bericht)

Nog een nieuw iemand!
We staan op verschillende beurzen en dat is natuurlijk de ideale plek om allerlei zaken te demonsteren. Helaas is het dan vaak zo druk dat je geen tijd hebt om EN te demonstreren EN mensen te helpen. Gelukkig hebben we iemand die ons tijdens beurzen/markten kan versterken qua demonstraties, haar naam is Bozena en ze maakt supermooie kaarten d.m.v. stansen en embossen!!

En ja hoor...NOG een nieuw iemand!!
Vanaf deze week verkoop ik in mijn webshop de digitale stempels van Hanneke Wolfs, zij ontwerpt sinds kort exclusief voor Jewellie digitale stempels. Deze stempels zijn echt ontzettend leuk en zijn te koop in de webshop voor slechts 0,95 euro!!

Copic Ciao Markers
Zoals eerder gezegd ga ik de Copic Ciao Markers wel verkopen, de Copic Sketch Markers NIET! Ik heb nu de set van 36 Copic Ciao Markers te koop voor "slechts" 109,95 euro, deze set kost normaal 143,50 euro..dat is toch een aardig verschil!

Letraset Aqua Markers
De komst van de Letraset Aqua Markers is helaas uitgesteld tot de tweede helft van Oktober...ze zijn in de fabriek waar de stiften gemaakt worden aan het wachten op het vilt voor de stiften...soms vraag ik me af hoe zo een grote bedrijven hun zaken geregeld hebben..maar goed nog eventjes geduld hebben dus!

Leuk hoor..die waterfall kaarten
Vrijdag zijn de nieuwe artikelen van Forever Friends binnengekomen..en ze zijn weer TE schattig...nu zitten er ook twee pakketten Waterfall-cards bij, ik vol enthousiasme dat pakket opengemaakt..want zo een waterfall-card..dat wil ik ook weleens proberen!! Nu 3 uur later zit ik hier heel sipjes te kijken omdat het me maar niet lukt om die kaart in elkaar te zetten..misschien iemand die weet hoe het wel moet??

Zo ja..alsjeblief zoveel mogelijk tips a.u.b.!!!!

Prachtige sfeervolle deurhanger gemaakt door Gerdy