zaterdag 18 september 2010

weinig activiteit en veel creativiteit

Zoo het is weer weekend..en dan heb ik weer wat meer tijd om bezig te zijn in de webshop en op mijn blog. Het valt me op dat er eigenlijk heel weinig activiteit is op de blog, er zijn weinig reacties etc. Iets wat ik toch wel heel jammer vind..natuurlijk wil ik niemand dwingen om actief te zijn op de blog maar het is altijd leuk om wat bijdrage te krijgen van mensen die het net zo leuk vinden (en er waarschijnlijk ook nog eens beter in zijn) om creatief bezig te zijn!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als er wat meer activiteit zou komen op de blog. Ik ben namelijk heel benieuwd of er mensen zijn die leuke tips hebben, of misschien wel budget-tips? Misschien zijn er mensen die gebruik maken van artikelen die in mijn webshop niet te koop zijn, en die ik eigenlijk wel zou moeten verkopen, etc etc

Uitbreiding
Maar genoeg "gezeurd" over de activiteit op de blog..ik heb leuk nieuws. Omdat ik het zo waanzinnig druk heb is er sinds Donderdag iemand bijgekomen bij Jewellie. Haar naam is Gerdy en zij gaat enkele werkzaamheden van mij overnemen. Ik ben ontzettend blij dat zij dit wil doen want ik hou het allemaal niet meer bij!

Gerdy zal een grote rol gaan spelen bij de inkoop van nieuwe artikelen, ze maakt mooie creaties die dan als voorbeeld kunnen dienen, ze heeft leuke tips, etc etc

Ik hoop dat jullie Gerdy met hetzelfde enthousiasme zullen benaderen als jullie bij mij doen! Over mooie creaties gesproken, hier is te zien wat je kunt maken van een simpele deurhanger van 1,50 euro bij de Xenos

Benodigheden: deurhanger, linnenkarton, vintage papier, vel muziekpapier (is te koop bij de Boekenvoordeel), alfabet-stempels, embossingmal Joy 6002/0024, Distress Ink Milled Lavender & Walnut Stain, Cut-n-Dry Pad Foam, knoopje, kant, fotolijm

Scheur enkele vormen langs een metalen liniaal, dep de foam in de Walnut Stain en wrijf lichtjes langs de gescheurde stukken. De binnenkant van het papier bewerken met Milled Lavender. De bloemetjes dienen uitgestanst te worden in diverse papiersoorten en dan bewerkt te worden met Distress. 

En volia: de kale deurhanger van de Xenos is veranderd in een prachtige sfeervolle deurhanger, met dank aan Gerdy! (zie foto onderaan dit bericht)

Nog een nieuw iemand!
We staan op verschillende beurzen en dat is natuurlijk de ideale plek om allerlei zaken te demonsteren. Helaas is het dan vaak zo druk dat je geen tijd hebt om EN te demonstreren EN mensen te helpen. Gelukkig hebben we iemand die ons tijdens beurzen/markten kan versterken qua demonstraties, haar naam is Bozena en ze maakt supermooie kaarten d.m.v. stansen en embossen!!

En ja hoor...NOG een nieuw iemand!!
Vanaf deze week verkoop ik in mijn webshop de digitale stempels van Hanneke Wolfs, zij ontwerpt sinds kort exclusief voor Jewellie digitale stempels. Deze stempels zijn echt ontzettend leuk en zijn te koop in de webshop voor slechts 0,95 euro!!

Copic Ciao Markers
Zoals eerder gezegd ga ik de Copic Ciao Markers wel verkopen, de Copic Sketch Markers NIET! Ik heb nu de set van 36 Copic Ciao Markers te koop voor "slechts" 109,95 euro, deze set kost normaal 143,50 euro..dat is toch een aardig verschil!

Letraset Aqua Markers
De komst van de Letraset Aqua Markers is helaas uitgesteld tot de tweede helft van Oktober...ze zijn in de fabriek waar de stiften gemaakt worden aan het wachten op het vilt voor de stiften...soms vraag ik me af hoe zo een grote bedrijven hun zaken geregeld hebben..maar goed nog eventjes geduld hebben dus!

Leuk hoor..die waterfall kaarten
Vrijdag zijn de nieuwe artikelen van Forever Friends binnengekomen..en ze zijn weer TE schattig...nu zitten er ook twee pakketten Waterfall-cards bij, ik vol enthousiasme dat pakket opengemaakt..want zo een waterfall-card..dat wil ik ook weleens proberen!! Nu 3 uur later zit ik hier heel sipjes te kijken omdat het me maar niet lukt om die kaart in elkaar te zetten..misschien iemand die weet hoe het wel moet??

Zo ja..alsjeblief zoveel mogelijk tips a.u.b.!!!!

Prachtige sfeervolle deurhanger gemaakt door Gerdy13 opmerkingen:

Roelie zei

Hoi Kim,
ik weet niet of je er iets aan hebt, maar ik heb een poosje terug een Duits blog gevonden en die dame die werkt bij HSE24 (een Duitstalige (internet)zender) met heel veel reclame voor bepaalde producten. Afgelopen donderdag had die zender een marathon met knutselprodukten (basteln is knutselen op zn duits) daarin kwam ook zo'n watervalkaart voorbij. Misschien dat zij je kan vertellen hoe je hem in elkaar moet zetten? Hier is haar eigen blogadres in ieder geval : http://siris-bastelwelt.blogspot.com/
Ik hoop dat je Duits goed is ;-)
Groetjes Roelie

ScrapbookingJudith zei

Hoi Kim,

Heerlijk al die vrouwkracht erbij! Geeft je net even meer rust voor andere zaken.

Ik lees in je blog over de Aqua- markers. Je hebt hier een wedstrijd voor uitgeschreven en zou de inzendingen hiervan op je blog zetten? Heb ik een kopje gemist of ben je er nog niet aan toegekomen?

Ik zou het zelf ook leuk vinden als wij als bloglezers een foto konden plaatsen, maar da's misschien niet jouw bedoeling? Een foto ondersteund soms meer wat je wilt zeggen of laten zien....

Groetjes,
Judith

Cardcorner by Yvonne zei

Gefeliciteerd, moet heerlijk zijn al die uitbreiding! Goh ja tips waar wil je tips over hebben. Ik kleur erg graag met Copics daar kan ik wel wat meer over vertellen.
bijvoorbeeld dat je als je twee markers heb een lichte en een wat donkerdere je heel gemakkelijk een middenkleur kunt maken, dus je echt niet perse alle kleuren nodig hebt. Ook de blender is een marker die je niet kunt missen, je kunt er wat vlekjes mee terug duwen, maar ook op verschillende manieren toepassen in je kleurwerk. Een sketch mag dan na verhouding duurder zijn maar er zit 1,5 keer zoveel inkt in als in een Ciao. Zoals ik al zei je hebt echt niet perse alle kleuren nodig. Leg altijd iets wat absorbeert onder je kleurwerk, zodat het minder snel uitvloeit. Verder zou het leuk zijn als je misschien een DT team samen stelt zodat er vaker wat op je blog verschijnt?
groetjes Yvonne

Tamara zei

Hoi Kim,

Wat een leuke nieuwtjes en ontwikkelingen! Ik snap wel wat je bedoelt wat activiteit betreft, maar merk op mijn eigen blog ook, dat er in verhouding weinig reactie's worden achtergelaten. Soms best jammer!
Misschien iets laten plaatsen wat tip's en truc's betreft..... of wat Yvonne aangeeft een DT team maken en dat de DT'ers leuke creatie's maken en plaatsen (of via jou gewoon). Creatie's in laten sturen voor inspiratie?

Leuk dat je Gerdy erbij hebt, nog een creatieveling, altijd welkom! Dus bij deze, Gerdy welkom!!

Groetjes
Tamara

marika zei

heel fijn te lezen dat je een aantal nieuwe medewerkers gevonden hebt.Dat scheelt jou heel wat werk en tijd,en het is ook nog eens gezellig.
Verstandige keuze meisje!
Tips heb ik niet voor je,dat laat ik over aan mensen die daar meer verstand van hebben

groetjes,Marika

Kim Mordang zei

Hallo Iedereen,

Bedankt voor de berichtjes! Misschien is het wel een idee om de blog "vrij" te geven voor het plaatsen van foto's..alleen moet ik even uitzoeken hoe dat precies werkt.

Ik zie in twee reacties het woord DT-team staan, misschien is dit heel dom..maar wat is een DT-team??

Groetjes,
Kim

Gerdy zei

Hallo allemaal,

Bedankt voor het warme welkom!
Ik ben vanochtend zeeeer vroeg naar de markt in Tongeren geweest. Dit om vintage-inspiratie op te doen. Weer een oude stempel gevonden. Ik ben ook altijd op zoek naar vintage-afbeeldingen. Misschien is het interessant voor jullie als ik deze scan en via dit leuke blog van Kim doorgeef. Dan kunnen jullie ze gebruiken bij het maken van vintage-creaties. Is dat een idee?

Slaperige groet,
Gerdy

petrapostma zei

Hoi Kim,
Wat heerlijk voor je dat je wat ondersteuning erbij krijgt! Ik kijk regelmatig op je blog, maar heb vaak niet het idee dat ik iets nuttigs kan toevoegen. Maar geen reactie betekend dus niet dat ik het niet interessant vind om je blog te volgen!
Groetjes Petra Postma

jeanette zei

leuk dat je personeel hebt! ik zie nog geen voorbeeldkaarten staan, maar misschien kijk ik er overheen.
en ik zie de wedstrijd ook niet staan.
jammer dat die aquamarkers op zich laten wachten. maar we hebben geduld!
ga zo door!!!
groetjes jeanette

Roelie zei

Hoi Gerdy (via deze weg dan maar) welkom bij Kim's webwinkel. En voor te downloaden afbeeldingen zijn altijd liefhebbers!

Kim volgens mij betekent DT niets meer of minder dan designteam. Die maken dan aan de hand van de challenge met een opgegeven sketch hun kaarten, die worden dan als voorbeeld geshowd bij het ingaan van de nieuwe challenge, waarbij je vaak leuke prijsjes kunt winnen als je als winnaar wordt verkozen. Misschien zijn dit nog meer abracadabra woorden voor jou? Kijk anders eens op de volgende blogs, misschien dat het je dan iets duidelijker wordt: http://dutchcardlovers.blogspot.com/ of deze: http://create4fun-challenge.blogspot.com/
Hoop dat je hier ook weer iets aan hebt!
Groetjes Roelie

Tamara zei

DT hoeft niet alleen "opdrachten" te maken wat wedstrijden betreft. Een DT maakt kaarten, LO's etc met papier, materiaal etc om te laten zien wat je er mee kunt en tevens promoot je het materiaal wat gebruikt wordt. Net als in de tijdschriften (Cards Only, creatief met foto's etc).

Je hebt mijn prive mail, dus als je dingen wilt weten, mail je maar.

Gr Tamara

Roelie zei

Hoi Kim, in de hobbyhandig nr 157 staat hoe je zo'n watervalkaart moet maken! op pagina 75
Groetjes Roelie

Lotte zei

Hallo allemaal,
Alle nieuwe hulpen van harte welkom bij Kim's fantastische winkeltje. Ze kan alle hulp goed gebruiken hebben we gelezen zo krijgt ze zelf gelukkig wat meer lucht. Gerdy ik persoonlijk zou die vintage plaatjes helemaal top vinden!

Een DT-team is inderdaad een Designteam. Zij maken bijv. kaarten of creaties met de spullen die jij in je winkeltje verkoopt zodat mensen denken: dat wil ik ook want dat ziet er erg leuk uit! Dat kan een mal zijn maar ook een stempel net wat jij je team vraagt.

Ook ik merk dat een blog vaak wel bekeken en gelezen wordt maar dat reacties vaak uitblijven.... Ik denk dat je inderdaad met een design team meer reacties zou krijge....

Groetjes,
Lotte