donderdag 9 september 2010

Even wat stoom afblazen

Pffff wat is het ontzettend druk!! Toen in Februari gestart ben met mijn webshop had ik nooit verwacht dat het 6 maanden later al zo goed zou lopen. Het is natuurlijk fantastisch dat het zo goed loopt maar het brengt ook een hele hoop stress en gedoe met zich mee. 


Ik werk gemiddeld 70 uur per week aan mijn webshop en het begint me nu een beetje op te breken dat er mensen zijn die over de meest achterlijke kleine dingetjes vallen. Gelukkig heb ik veel meer geweldig leuke klanten, dus dat maakt alles weer helemaal goed!! Naast de 70 uur die ik aan mijn webshop werk (als het niet nog meer is), volg ik een voltijd-studie European Law School aan de Universiteit van Maastricht, heb ik een part-time baan EN ik heb een man en 3 hondjes die helaas veel te weinig aandacht krijgen


Ik snap dat het vervelend is als je 2 keer een e-mail moet sturen, of als je niet meteen een bevestiging krijgt dat je betaling is ontvangen...maar ik ben ook maar een mens, en door de waanzinnige drukte kan het zijn dat ik weleens iets vergeet. Dit doe ik niet opzettelijk of omdat ik mijn klanten niet belangrijk genoeg vind, maar op het moment dat je 100 Nestabilities gereserveerd hebt bij de leverancier en bij aankomst van de bestelling blijkt dat zij er maar 30 kunnen leveren heeft dit toch echt even voorrang boven andere zaken. 


Je zou denken: "kwestie van telefoontje plegen en zeggen dat je bestelling niet compleet is"..ja was het maar zo makkelijk. Ik bel inderdaad om te zeggen dat mijn bestelling niet compleet is, maar meer dan dat gebeurd er op dat moment ook niet. De Nederlandse leverancier is afhankelijk van Spellbinders Amerika...en aangezien die de vraag niet aankunnen..


Ook al heb ik af en toe zo een moment dat ik denk:"bekijk het maar met de spulletjes"  heb ik veel meer momenten dat ik denk:"oh wat een leuk berichtje weer van een klant" en "oh wat leuk dat die weer wat bestelt" etc etc..en zolang het positieve ver boven het negatieve blijft uitsteken blijf ik aan het werk met mijn webshopje!