maandag 4 oktober 2010

Eindelijk weer eens tijd

Eindelijk heb ik weer eens tijd om een blog te plaatsen. Wat waren de laatste weken een gekkenhuis zeg..wel stoppen, niet stoppen..veel nadenken, praten,etc..en dan uiteindelijk gelukkig toch besloten om te blijven bestaan.


Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de lieve e-mails die ik heb gekregen. Dit heeft me echt doen besluiten om verder te gaan met mijn webshop!


Genoeg sentimenteel gedoe..nu even overschakelen op datgene waar deze blog voor bedoeld is..namelijk voor leuke nieuwe producten, tips etc.


Glimmer Mist
Of je nou wel of geen gebruik maakt van Glimmer Mist van Tattered Angels, iedereen zal er vast weleens van gehoord hebben. Je kunt er een hele mooie glans mee geven aan je werkje. Ik heb er laatst 1 gekocht en ik vind het helemaal fantastisch! Nu komt Ranger ook met een soort "glimmer mist"  op de markt...zodra deze is gearriveerd bij de leverancier ga ik deze testen en als het goedgekeurd is ga ik het uiteraard ook verkopen!! De verkoopprijs zal rond de 4,75 euro zijn...dat is een stuk goedkoper dan de Glimmer Mist, die kost 6,25 euro (minimaal), toegegeven..er zit wel wat meer in..maar om nou al je kaarten te gaan "Glimmer Misten"  zodat je het flesje maar voldoende benut..


Distress Ink
Wat is die Distress Ink toch een fantastisch product om mee te werken..de look die je geeft aan je kaarten is echt supermooi! Alleen beetje jammer dat de blending tool niet zo heel comfortabel is..niet om te gebruiken en niet voor je beurs! Gelukkig hebben we daar iets op gevonden!!


Je kunt de Blending Tool met 2 foamkussentjes kopen voor 5 euro + een navulset van 10 kussentjes voor 5 euro, dan ben je 10 euro kwijt..waar de verzendkosten waarschijnlijk nog eens bovenop komen...en als je al geluk hebt dat je "maar" 5 euro per artikel hoeft te betalen.


Omdat ik het zelf eigenlijk belachelijk vind om zoveel geld uit te geven voor het werken met Distress Ink (de ink zelf is ook al niet echt spotgoedkoop), maak ik zelf gebruik van "Cut 'n Dry Foam". 


Dit is een groot Foampad met een dikke rubberen achterkant, je kunt er minimaal 40 kussentjes uitknippen om te gebruiken voor het werken met inkt. Je houdt het kussentje vast aan de dikke rubberen stukken. Het werkt echt supergoed en scheelt een hoop geld. Zo een "Cut 'n Dry Foampad" kost 5 euro + 0,88 eurocent verzendkosten. Dat scheelt toch een hoop geld als je dat zo bekijkt! De Foampad staat gewoon in mijn webshop
Veranderingen webwinkel
Zoals al misschien is opgevallen heb ik veel veranderingen gemaakt in de webwinkel. Zo is het assortiment juist ontzettend uitgebreid i.p.v. ingekrompen. Het scheelt natuurlijk dat ik nu nog maar enkele keren bestel bij de leveranciers, en dan voornamelijk alleen de artikelen die door jullie bij mij zijn besteld. 


Daarnaast staan er bij verschillende artikelen filmpjes van Youtube die laten zien hoe een product werkt, ik dacht dat dit misschien wel leuk en handig zou zijn! Voor mij is het in ieder geval wel prettig dat ik het assortiment heb kunnen uitbreiden en nu niet meer zoveel op voorhand hoef in te kopen.


Eind oktober komt de vertegenwoordiger van Kars bij ons langs, we willen heel graag kunnen inkopen bij Kars want ze hebben echt supermooie producten! Omdat Kars best wel "strenge" eisen heeft wil ik de webshop dus NOG mooier maken dan die eigenlijk al is. Ik zou ook aan jullie willen vragen om als jullie onlangs nog een bestelling hebben ontvangen, of nog gaan ontvangen..om dan na ontvangst A.U.B. een berichtje in het gastenboek te plaatsen!! 


Ik kan eventueel een "proefhoekje" maken in de webwinkel met daarin wat artikelen van Kars die we zouden gaan willen verkopen, daar kunnen jullie dan je mening over geven..of jullie e artikelen leuk vinden of niet, etc..want als jullie de artikelen niet leuk vinden is het voor ons weinig zinvol om daar te gaan inkopen!


Diverse soort inkt
Het assortiment aan inkt zal de komende dagen enorm gaan groeien in de webshop, maar er zijn dan ook zeer veel mooie kleuren en merken verkrijgbaar! Ik ben zelf heel erg enthousiast over de kleine vierkante inktkussentjes van Versacolor, deze zijn er in echt prachtige kleuren, ze zijn van supergoede kwaliteit..en ook heel belangrijk niet zo belachelijk duur! Nou ja..wat is niet duur, ze kosten alsnog 2,50 euro per stuk...maar goed, ik vind ze dat zeker wel waard want zowel qua kleur als kwaliteit verdienen ze toch wel een dikke 10!Zo..voor nu eventjes genoeg..ik ga nog even verder werken in de webshop! 


Ideeen, opmerkingen, tips, etc etc zijn altijd welkom..GRAAG ZELFS!!