zondag 29 augustus 2010

Knotsgekke Kaartendagen Den Bosch

Gisteren, Zaterdag 28 Augustus, ben ik samen met mijn man naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch geweest. 


Het is voor mij natuurlijk heel interessant om te zien wat de "concurrentie" allemaal verkoopt. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik geen artikelen heb gezien waarvan ik dacht: "wauw dat MOET ik ook echt gaan verkopen", er was eigenlijk helemaal niets nieuws te zien...dat vond ik toch wel een beetje jammer. 


Het was gelukkig niet superdruk, echter zijn er wel altijd van die vrouwen die als een bulldozer door het gangpad stormen omdat ze bij een bepaalde stand moeten zijn. Mijn man heeft dit helaas zelf ondervonden, hij lag bijna op de grond toen zo een vrouw aangestormd kwam. 


Ik vond de beurs een beetje tegenvallen, ik ben nu voor de eerste keer in Den Bosch geweest maar als ik dat dan vergelijk met de creatieve beurzen in Belgie is het toch een stuk minder in zowel kwaliteit als kwantiteit. Wat niet betekent dat ik niet een aantal hele leuke dingetjes heb gekocht!


De komende dagen zal ik foto's plaatsen op mijn blog van de kaartjes die ik gemaakt heb met mijn aankopen van de beurs

4 opmerkingen:

Chantal zei

Hoi Kim,

Nou je eerste volger is er hoor! Leuk dat je een blog bent gestart! Ik was vrijdag voor de eerste keer op de KGK met mijn neefje van 10! Hij werd af en toe gewoon door van die dikke oude dames aan de kant gedrukt! Belachelijk! Maar ja wat doe je eraan!

Ga snel even in de webshop kijken! Leuk trouwens dat je FF weer binnen krijg!

Groetjes Chantal.

corrie en rini zei

hallo kim ik ga je ook volgen hoor ja op beursen is het altijd erg druk ik ga daarom daar ook niet meer heen kijk liever op pc naar hobbij winkel en nieuwe spulletjes
zelf heb ik ook een site ik hoop dat je mij ook gaat volgen groetjes corrie

ScrapbookingJudith zei

Hallo Kim,

Ik was afgelopen zaterdag even in m'n eigen hobby winkeltje (soms heb je dingen echt direct nodig). Zij had in Zwolle op de knotsgekke kaarten dagen gestaan en stond helemaal achteraan in een hal. Zij vond deze beurs erg tegenvallen, weinig bezoekers, slechte kopers. Ze heeft eerdere jaren veel beter gedraaid. Toch de economie en de vooruitzichten op bezuinigen?
Ik hoop dat je jouw webshop heel lang in de lucht kunt houden want je hebt super items in je shop, je levert supersnel (als de TNT tenminste meewerkt, grrr)en je bent een stuk goedkoper dan de reguliere handel. Gisteren dus in de hobbywinkel even naar nestabilities e.d. gekeken: Euro 22,50 en bij jou Euro 16,50! Je weet wel waar ik blijf kopen!
Veel succes met je blog en ik hoop heel veel leuke dingen tegen twe komen!

Groetjes, Judith

Kim Mordang zei

Hallo Chanta,Judith, Corrie en Rini,

Ik vind het heeeeel erg leuk dat jullie je hebben aangemeld voor mijn blog. Het is toch schandalig hoe sommige mensen zich gedragen op zo een beurs.

Ik ben blij dat mijn webwinkel bij jullie in de smaak valt, ik zal hier ook nog een rubriek plaatsen waarin jullie tips/advies kunnen geven of dingen kunnen "aanvragen"...is voor mij natuurlijk fijn om te weten wat mijn klanten willen of wat ze graag anders zouden zien.

Voor jullie allemaal,

Hartelijke groetjes
Kim