woensdag 8 september 2010

WEDSTRIJD

Omdat ik zelf ZO enthousiast ben over de Dual Tip Brush Markers en ik vind dat jullie ook overtuigd "moeten" raken van deze markers (ondanks dat ze niet van een heel bekend merk zijn) heb ik besloten om een leuke wedstrijd in het leven te roepen. 


De wedstrijd is als volgt, iedereen die is aangemeld op mijn blog kan een werkje insturen (gewoon via info@jewellie.com) waar gebruikt is gemaakt van kleurmiddelen, dit mag zijn: viltstiften,inkt,kleurpotloden,krijt,wasco's, etc etc...het maakt niet uit wat als het maar ingekleurd is, dus NIET alleen een stempelafdruk met gekleurde buitenlijn.


Deze wedstrijd loopt van 10 September 2010 t/m 30 September 2010, tijd genoeg dus om eens rustig te gaan zitten voor een mooi werkje. 


Bij een wedstrijd hoort uiteraard ook een prijs...iedereen die een werkje instuurt maakt kans op onderstaande set (zie foto)
Je kunt dus het Carriage Pack met Dual Tip Markers winnen t.w.v. 55 euro
ECHT IEDEREEN maakt een kans op deze prachtige set, dus twijfel niet aan jezelf of je werkje wel mooi genoeg zal zijn...want de mensen die het meeste twijfelen leveren vaak het mooiste werk!!


Ik kijk vol enthousiasme uit naar jullie inzendingen

3 opmerkingen:

Lotte zei

Hoi Kim,
Wat ontzettend leuk zeg. Ik ga morgen hier eens goed voor zitten en een leuke kaart maken. Ik vind het echt top dat je dit zo organiseerd vanuit je winkel!
Je ziet binnenkort een kaart van me verschijnen!
Groetjes,
Lotte

ScrapbookingJudith zei

Hoi Kim,

Wat een super actie deze wedstrijd!Ik heb al eerder wat kaartjes ingestuurd (en zelfs ook al een keer gewonnen (!)dus dit is een hele leuke uitdaging om weer eens anders aan het werk te gaan. Ik ben normaal meer van het papier en de stansen en als ik al inkleur dan is het met Copic of aquarel potloden met een blender. Die stiften lijken me een hele goede "tussenoplossing" zowel qua prijs natuurlijk, maar ook qua gebruik. De Copic heb je inderdaad minstens 3 kleuren nodig om kleurverschil geleidelijk te laten verlopen (kassa!) en met de aquarel potloden gebruik ik een blender die je eerst even in water moet dopen. Je kunt je voorstellen wat daar dan wel eens mee gebeurt, yep... drijfnatte projecten...
Maar oke, ik ga het toch weer proberen. Kan ik gelijk m'n digitale stempels eens verder uittesten! Super cd-rommen trouwens!

Groetjes, Judith

Tamara zei

Wat een leuk idee om een wedstrijd te organiseren. En de prijs liegt er zeker niet om! Ga komende week weer creatief achter mijn bureau'tje zitten.

Gr Tamara